Новини Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript Facebook

Прес-секретаря сумського прокурора звільнили через розміщення фотографій у соц.мережах, коментує партнер ЮК ЕЙДІКОМ Олена Воронцова

2013-04-03

Фото в соцмережі коштували їй кар'єри. На перший погляд нічого шокуючого, але, тим не менш, прес -секретар прокурора Сум змушена була звільнитися. Що ж там за фотографії такі? І як маніпулюють долями знає Валерія Микульська.
 
Молода, чарівна, з вищою журналістською освітою. Ще кілька тижнів тому Юлія із Сум не вірила своєму щастю. Вона буде прес -секретарем самого прокурора. Тільки почала працювати, і тут скандал. Інтернет підірвало фото дівчини у відвертій позі.
 
Юлія Недокус колишній прес -секретар:
- З нинішнім цивільним чоловіком просто ходили, гуляли, і ось побачили красиву машину, 2009-ий рік, студентка, а сфотографуй мене.
Блогери на коментарі не поскупилися.
Юлія згадує про це, майже зі сльозами на очах. Її просто змусили звільнитися .
 
Юлія Недокус:
- Я думаю, що тут не одна людина був зацікавлений, щоб і пропіаритися, і скинути мене з цього місця.
 
Олексій Дерев'янко, прес -секретар прокурора сумської області:
- Вона просто здивувалася, шо такий ТИСК, такий бум и просто написала заяву, звільнілась з посади.
У прокуратурі столичної історію сумської колеги теж вивчили. Але не втрутилися.
 
Валерія Микульська, кореспондент:
- Я можу виглядати ось так, можу бути такою, у мене більше тисячі друзів у соцмережах, а моє резюме додається. Ось приблизно так в недалекому майбутньому ми будемо приходити на першу співбесіду. Для когось сторінка в соціальній мережі - це зв'язок з минулим, для інших професійні контакти, а може данина моді. Але вже 500 мільйонів людей на планеті живуть і в реальності, і в мережі.
 
В українських рекрутингових компаніях підтверджують, - кар'єра вже давно попала в "мережі " інтернету. Гарне місце вдасться зайняти лише тим, у кого сторінка не заплямована вольностями .
 
Ольга Сапогова, менеджер консалтингової компанії:
- Вона повинна лише підтримувати якісь професійні якості людини. Тобто це мають бути відповідні інтереси, які людина показує на своїй сторінці, стримані фотографії.
Почувши історію нашої героїні, юристи відверто дивуються. Максимум, що їй загрожувало б.
 
Альона Воронцова, юрист:
- Неотримання чергового звання, або отримання статусу неповної службової відповідності. Якщо ж протягом року така особа повторно здійснює будь-які правопорушення, в цьому випадку можуть звільнити за статтею.
 
Але Юлія боротьби не жадає. Найцікавіше в скандальній історії те , що всі неоднозначні знімки дівчина видалила, як тільки вступила на посаду. Фото зі сторінки Юлії скопіювали ще до того, як вона сіла за робочий стіл. Хто роздув скандал, поки не знає ніхто.

podrobnosti.ua